Vama Nădlac II, blocată din nou

0
472

Oamenii continuă să vină în țară. Au intrat deja în țară peste 200.000 de persoane și din cele declarate de autorități sunt șanse majore să intre în țară încă aproximativ 200.000 pentru că mulți vor să vină în acasă cu orice preț, mai ales în pragul sărbătorilor. 

Așadar, coloanele de la vamă rămân interminabile, timpul de așteptare pe sensul de intrare în țară fiind de 180 de minute pe la Vama Nădlac II, conform traficonline.ro. Se intră pe șase artere, însă din cauza formularelor și declarațiilor care trebuie date de fiecare cetățean în parte, lucrurile se mișcă foarte greu, mai ales că numărul mașinilor care așteaptă să intre în țară parcă se înmulțește de la o zi la alta. 

Cât despre cei care conduc automarfare, pe sensul de intrare în țară au puse la dispoziție cinci artere. Numărul este foarte mare de automarfare prezente la control pe sensul de intrare, de asemenea efectuându-se triaj epidemiologic pe sensul de intrare în Romania. Așadar, timpul de așteptare în cazul acesta este de aproximativ 120 de minute. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.