Vama Turnu este deschisă lucrătorilor transfrontalieri

0
441

În urmă cu exact o săptămână, traficul transfrontalier a fost reluat în Vama Turnu, cu mențiunea că doar lucrătorii îl pot tranzita. Amintim că traficul a fost suspendat începând cu data de 14 martie a.c., orele 16.00, în acest punct de frontieră, trafic care a fost reluat în data de 16 aprilie, orele 07.00. Însă, acest punct de trecere a frontierei poate fi traniztat DOAR de către lucrătorii transfrontalieri. 

„Se permite doar tranzitul lucrătorilor transfrontalieri având cetățenia română sau ungară, cu domiciliul sau reședința în limita a 30 de kilometri de la linia de frontieră către interior”, se arată în aplicația online a Poliției de Frontieră, care monitorizează timpii de așteptare la punctele de trecere a frontierei. În aceste moment, la PTF Turnu, timpii de așteptare atât pe sensul de intrare cât și de ieșire din țară sunt de circa 10 minute. 

Totodată, traficul autoturismelor prin Vama Nădlac de pe DN7 este la cote reduse, unde se așteaptă tot 10 minute, însă în punctul de trecere a frontierei de pe autostradă, șoferii camioanelor au de așteptat aproximativ 40 de minute. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.