Vandalii, artiștii necunoscuți ai Aradului

0
242

O nouă „operă de artă” a apărut pe străzile din Arad. Mai exact, în stațiile de tramvai care oricum nu sunt în cea mai bună stare și nu apără prea mult oamenii ce așteaptă tramvaiul.
Ei bine, din câte putem observa, unora pur și simplu nu le place să aibă unde să se adăpostească de ploaie și vânt cât așteaptă în stație. Profitând de faptul că nu există camere de supraveghere care să ajute autoritățile să îi prindă pe autori, vandalii se simt liberi să-și exprime talentele prin acte de violență și prin stricăciuni a lucrurilor de pe domeniul public. Desigur, suntem obișnuiți cu ei, dar deranjul nu se sfiește să apară de fiecare dată când încă ceva este stricat și încă ceva strică imaginea orașului și a arădenilor.
Tindem să credem că ar putea fi vorba despre oamenii străzii, dar nici restul nu sunt absolviți de vină pentru că avem cazuri în care au contribuit și tinerii arădeni la distrugerea orașului.
Totuși, din păcate, oricât de des ar fi prinși vandalii și oricât de tare ar fi trași la răspundere, acestora se pare că efectiv nu le place să fie nimic în ordine și preferă să distrugă tot ce le iese în cale.
Așa, și din vina lor, orașul ajunge să arate de multe ori de nedescris și să pară uitat de lume. O astfel de pagubă precum cea din stația de tramvai din Gai poate fi rezolvată rapid, problema este însă faptul că ei nu se opresc niciodată și de multe ori e greu să ții pasul cu persoanele care strică și să înlocuiești la nesfârșit obiectele afectate de comportamentul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.