Vântoasa de vineri noaptea din Arad a doborât zeci de copaci care au căzut pe maşini

0
305

prapad
Vijelia de vineri noaptea din municipiul şi judeţul Arad a mobilizat o întreagă armată de oameni, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, solicitaţi să intervină, punctual, prin serviciul 112, pentru degajarea unor copaci sau elemente de construcţii căzute pe autovehicule.
Căptan George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul instituţiei mai sus-amintite, ne-a declarat că s-a intervenit, în intervalul orar 00,00 – 04,00, pentru degajarea, numai în muncipiu, a mai multor arbori căzuţi pe carosabil. „Am intervenit în trei cazuri…vorbim de doi arbori care au căzut pe stradă, iar unul a căzut pe două autoturisme. De asemenea, am mai intervenit pentru dagajarea unor materiale de construcţii căzute de pe acoperişurile unor imobile (blocuri de locuinţe – n.r.)”, completa cpt. George Pleşca.
Nici judeţul nu a scăpat de furia naturii, salvatorii de la ISUJ Arad fiind solicitaţi să intervină, mai ales în zona Gurahonţ, cea mai afectată de urgie. Conform aceloraşi surse, s-a intervenit pe DN 69 unde mai mulţi arbori au căzut pe drum.
Din fericire, conform cpt. George Pleşca, nu au fost înregistrate victime umane, ci doar pagube materiale, care urmează să fie evaluate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.