Vânzarea de bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești continuă

0
379

Continuă vânzarea biletelor, atât virtuale cât și fizice pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești.
Biletele sunt puse la vânzare până la data în care Federația Română de Fotbal va reprograma întâlnirea dintre cele două echipe. Începând de azi, 6 iulie de la ora 10, suporterii pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele.
Biletele vor fi disponibile la adresa de internet https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr.20, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
Vânzarea la club continuă marți și miercuri, între aceleași ore, iar joi susținătorii UTA-ei sunt așteptați între 10:00 și 14:00.
În colaborare cu Primăria, Clubul UTA pune la dispoziție suporterilor un ecran mare pentru vizionarea meciului din 9 iulie, cu Turris Oltul Turnu Măgurele.
Locația unde va fi amplasat ecranul gigant va fi în Piața Avram Iancu și va dispune de 500 de locuiri. Accesul va fi gratuit, pe bază de înscriere. Fanii abonați vor avea la dispoziție ziua de marți, iar celelalte zile vor fi la dispoziție pentru suporterii fără abonament.
Înscrierile se pot face telefonic, prin SMS sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0744 767 291 sau la adresa de email: [email protected]
Termenul limită pentru înscriere este joi, 9 iulie, ora 12, iar mesajul trimis trebuie să conțină mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.
Modalitatea de vizionare pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.