Vara se termină, toboganele nu

0
1461
  • „Gaura neagră”, „Barca zburătoare” şi „Serpentina” au sărit peste sezonul estival din acest an
  • Investiţia de 1,4 milioane amânată.
  • Cele trei utilităţi există, dar sunt în stare de probă.
  • Reprezentanţii municipalităţii zic că n-au vină, constructorul a avut puţin timp, noi s-avem răbdare.

Tobogane noi, tobogane mari, tobogane moderne, sau mai bine zis, tobogane la anul. Chiar dacă municipalitatea Arad, în frunte cu viceprimarul Călin Bibarț a promis arădenilor tobogane noi în această vară, iată că mai trece și sezonul acesta estival tot fără noile achiziții.
Ultimul termen știut de noi a fost de 15 august, adică aproapte acum două săptămâni, dar uite că se apropie Sfânta Marie Mică și Aradul tot nu primește ce i-a fost promis. Pe la jumătatea lunii iulie, Călin Bibarț făcea o vizită șantierului, după care posta o reacție foarte vigilentă pe Facebook: „Dacă constructorul nu va respecta data finalizării lucrărilor, 15 august, va face cunoștință cu apa din bazinul mare!!!”, scria viceprimarul pe Facebook, în data de 17 iulie a.c. Probabil că se considera încrezător în cuvântul constructorilor sau poate a fost doar o răbufnire de ego masculin, dar viceprimarul nostru nu s-a ținut de cuvânt, căci noi nu am auzit nimic de vreo răfuială sau de-o bălăceală la Ștrandul Neptun.
Toboganele în cauză, trei la număr, constituie o investiție de 1,4 milioane de lei, deci nimic de lepădat. Este vorba despre un tobogan acvatic cu „tubulatură închisă”, un tobogan acvatic „Gaură neagră şi Barcă zburătoare“ (Black Hole și Flying boats) şi un tobogan acvatic „Serpentină”. Se arată că noile achiziții vor fi noi și anul viitor, deoarece sezonul se încheie săptămâna aceasta, toamna urmând a-și intra în drepturi, dacă nu a făcut-o deja.
În cadrul unei conferințe de presă susținute de Călin Bibarț marți, acesta a declarat că nu este vina municipalității că nu s-au terminat toboganele: „Din păcate licitația proiectului a avut loc destul de târziu, iar constructorul a avut puțin timp la dispoziție. Este lucru mare că s-a făcut un proiect într-un timp atât de scurt. Acum toboganele sunt montate, dar se află în stare de probă”, a precizat Bibarț.
Deci asta înseamnă că ne vom bucura de ele de-abia la anul, asta dacă următoarele luni nu vor fi prea aspre cu acestea. Din toată afacerea asta doar arădenii, sau mai bine spus copiii au de suferit, dar nu mai este mult de așteptat până la noul sezon, doar vreo nouă luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.