varga-botisCartonașul galben primit de Norbi Varga sâmbăta trecută îl scoate din schema lui Roland Nagy pentru deplasarea de la Hunedoara. Cel mai probabil, în echipa de start a UTA-ei va intra Dumitru Copil. Mijlocașul a intrat bine în jocul cu Mama Mia, pe care a fost destul de aproape chiar să-l tranșeze în favoarea Aradului, șutul său din final trecând la foarte mică distanță de transversală.
„Am auzit multe discuții că jucăm cu doi jucători defensivi la mijloc, dar așa am câștigat multe meciuri, atât acum, cât și când eram la UTA în Liga a II-a. Copil a avut un joc bun cu Becicherec, cu siguranță poate fi o soluție la Hunedoara, poate să primească șansa și să profite de ea”, a anunțat antrenorul principal al alb-roșiilor.
Leucuța (accidentat în amicalul cu Pecica, s-a ales cu mai multe copcii în zona ochiului) și Adrian Popa (cu probleme medicale ceva mai vechi) rămân și ei pe margine, iar portarul Roberto Bodea a fost doborât noaptea trecută de gripă. UTA pleacă vineri, în jurul prânzului, spre Hunedoara, urmând a petrece noaptea într-un hotel din orașul de lângă furnale.

Recomandările redacției