ligaLiga Pensionarilor e tot mai preocupată de activităţi recreative pentru vârstnici. La începutul lunii viitoare, vârstnicii pot petrece un scurt sejur la Moneasa, unde va fi organizat un concurs de şah şi table.
Sejurul începe în data de şapte iunie şi se încheie în data de nouă iunie, la orele amiezii. Transportul este cu autocarul, iar pensionarii vor avea parte de mic dejun, prânz şi cină festivă cu foc de tabără. În toată această perioadă, participanţii vor avea acces la piscină, biliard şi tenis de masă. Se va organiza un concurs de şah şi table, la care pot participa toţi vârstnicii. Pensionarii pot avea parte de toate acestea contra unei sume de 180 de lei de persoană.
Pentru înscrieri, vârstnicii se pot adresa la sediul Ligii Pensionarilor din strada Hunedoara, la numărul 4. Până în prezent, Liga Pensionarilor a organizat excursii spre mai multe destinaţii, printre care se numără Ungaria şi Grecia. Şi în acest an, vârstnicii membri ai organizaţiei vor putea pleca în sejururi, prin intermediul ligii.

Recomandările redacției