Dintre formațiile arădene angrenate în competițiile federale, Lunca Teuz Cermei e singura ce a avut o evoluție peste așteptări în prima parte a sezonului. Echipa lui Roland Nagy și Radu Anca se plasează în prima parte a clasamentului din C4 și promit un retur și mai bun. Pentru asta, însă, „roș-albii” ar avea nevoie de continuitate la nivelul lotului, dar rămâne de văzut dacă va putea să-și păstreze jucătorii tentați de oferte mai bune.
Cei vizați sunt portarul Bodea și atacanții Buia și Sulea care sunt curtați de divizionare secunde. „Cei trei jucători ne-au spus de ofertele primite dar la această oră, nu putem spune dacă ne vom despărți cu siguranță de vreunul dintre ei. Va fi o decizie luată numai de comun acord jucători și conducere și în funcție de ce vor decide vom ști de câți jucători mai avem nevoie. Discuții cu posibile achiziții am demarat deja” a spus Radu Anca, an­trenorul echipei din „Țara Sămă­dăilor”.
Există totuși o primă noutate în lotul Cemeiului, este vorba
despre Adrian Vasile. Mijlocașul ofensiv de 18 ani a fost împrumutat de UTA la Lipova în turul campionatului dar a schimbat taberele după despărțirea de „șoimi” și la insistențele lui Anca.
Cermeiul se va reuni la mij­locul lunii ianuarie și are programat un cantonament la Moneasa între 27 ianuarie și 3 februarie. Printre adversarii din amicale se numără: UTA, Lipova, Crișul și Sântana.

Recomandările redacției