După succesul cu 4-1 contra Ghirodei, Șoimii Lipova e sigură de prezența și din toamnă în eșalonul trei al fotbalului românesc. Pe lista marcatorilor au apărut ambii atacanți ai lui Fla­vius Sabău, plus mijlocașul ofensiv, Vlad Filimon.
De data aceasta, Andrei Va­sinc a fost cel care a reușit „dubla” și l-a egalat pe Kevin Trabalka pe prima treaptă a marcatorilor lipovani. „Ambii avem 11 reușite stagionale acum, dar mai important este că echipa a beneficiat cu folos de ele și suntem pe un loc onorabil la primul sezon de Liga a III-a. Nu e o luptă îtnre mine și Kevin pentru titlul de golgheter, ci pur și simplu e treaba noastră de atacanți”, spune Vasinc.
Căpitanul „alb-albaștrilor” a reușit trei dintre golurile acestui campionat împotriva ghirodanilor. „Sunt bucuros pentru cele două goluri, mai ales că reveneam după o accidentare destul de grea la gleznă. Ca și în tur, am avut 3-0 pauză, după care, ca și în toamnă, ne-am cam retras în primele 15 minute. E bine că a ieșit o victorie și încă una destul de clară. Le mulțumesc colegilor mei pentru pasele de la goluri, nu era simplu să-i dai unui portar ca și Gakos patru goluri. Chiar am crezut că-mi va bloca unghiul la ultimul gol, de aceea a trebuit să încerc demi-voleul după preluarea în aer. A ieșit bine, dar, repet, cea mai importantă este victoria echipei”, a mai spus „Vasao”.

Recomandările redacției