Vechile WC-uri, din plin centrul orașului, devin istorie

1
701

Clădirile din timpul comunismului, care au fost folosite în trecut ca WC-uri publice, vor fi dărâmate. Ele nu mai au nici o utilitate de foarte mulți ani, iar starea lor era una insalubră, adevărate focare de infecție chiar în centrul orașului. În ultimii ani, clădirile erau folosite doar de către boschetari și șobolani. În anul 2017, din cauză că nimeni nu a mai deratizat în zonă, zeci de șobolani se plimbau printre picioarele arădenilor.

Primăria Arad a decis să dărâme aceste clădiri, ele fiind nefuncționale. În locul lor, conform conducerii Primăriei Arad, se vor construi altele, însă nu în același loc și nu pe spațiul verde. De asemenea, Primăria dă asigurări că în trei zile, aceste clădiri vor deveni istorie, iar cel târziu până anul viitor se vor construi altele noi, corespunzătoare secolului XXI.

În centrul orașului există trei astfel de clădiri: două în apropierea fostului cinematograf Dacia, iar una în spatele teatrului, în Piața Avram Iancu.

1 COMENTARIU

  1. Trebuia de mult rezolvată această rușine de pe chipul Aradului!N-a interesat pe nimeni,adică pe fostul primar și toate consiliile locale,care s-au perindat pe la primărie. Sper să se construiască toalete publice urbane la nivelul secolului XXI,date spre administrare unor persoane,care să le mențină curate și în ordine,contra unei taxe de folosire. Despre necesitate acestor toalete n-are rost să mai discutăm.Ele sunt imperios necesare și construcția lor să înceapă cât mai repede posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.