geri_halliwellGeri Halliwell nu a avut niciodată vreo reţinere în a dezvălui lucruri din viaţa ei intimă. Fosta componentă a trupei Spice Girls a postat pe Twitter o fotografie în care şi-a pus o mască de tratament.

Geri, 40 de ani, arată ca o doamnă care te şochează, în timp ce are faţa acoperită cu o mască pentru a-şi curăta tenul.

Artista a mărturisit că fotografia a postat-o pe Twitter în timp ce stătea în trafic. Geri s-a întrebat pe reţeaua de socializare dacă „este ilegal să postez pe Twitter în timp ce te afli la lumina roşie a semaforului.”

Artista britanică se află într-o relaţie cu magnatul rus Anton Kaszubowski, în vârstă de 39 de ani, care deţine o companie în domeniul jocurilor de noroc. Cei doi s-au cunoscut cu câteva zile înainte de Crăciun în 2012 şi au petrecut apoi o vacanţă romantică la Roma.

După ce au revenit în Marea Britanie, Geri Halliwell şi Anton Kaszubowski au fost văzuţi luând masa de câteva ori împreună, la Londra, iar apoi au mers la o partidă de vânătoare într-o zonă rurală din comitatul Berkshire.

Printre foştii iubiţi ai cântăreţei Geri Halliwell se numără câţiva bărbaţi celebri, precum Robbie Williams, Chris Evans şi Russell Brand.

Recomandările redacției