bradley_cooperÎn vreme ce alţii îşi rod unghiile din cauză că nu au câştigat nici până acum un premiul al Academiei Americane de Film (da, Brad Pitt, vorbim de tine), un alt actor îşi manifestă dezinteresul total în ceea ce priveşte acest trofeu…

… şi tot Brad îl cheamă.

Într-un interviu acordat revistei GQ, Bradley Cooper vorbeşte despre cariera sa şi despre viaţa sa personală.

Vedeta din Silver Linings Playbook declară că nu este câtuşi de puţin interesată de câştigarea vreunui Oscar, mai ales acum, după decesul tatălui său. Tatăl actorului, Charles J Cooper, a murit din cauza cancerului pulmonar acum 2 ani.

„În acel moment moartea a devenit pentru mine foarte reală şi foarte palpabilă. Am fost la căpătâiul tatălui meu până în ultima clipă şi l-am văzut dându-şi ultima suflare. A fost un privilegiu să trăiesc o astfel de experienţă. Mi-a schimbat cu totul perspectiva asupra vieţii”, a declarat Bradley.

„Tatăl meu mi-a dăruit două lucruri: mi-a dat viaţă şi a murit alături de mine. Înainte aveam emoţii înainte să vorbesc în public. Acum nu-mi mai pasă deoarece ştiu că la un moment dat toţi vom muri. Dar moartea a devenit dintr-o noţiune abstractă o realitate palpabilă pentru mine. A fost exact opusul motivării…”, a mai completat actorul.

Bradley Cooper nu pune la suflet faptul că nu a câştigat acest premiu pentru interpretarea sa din Silver Linings Playbook, ba dimpotrivă. „Nu îmi doresc să câştig un Oscar. Nu ar schimba nimic în ceea ce mă priveşte. Lucrurile neîmplinite din viaţa mea vor rămâne în continuare neîmplinite. Şi cred că, din punct de vedere al carierei, e mai bine să nu câştig un Oscar acum”, a declarat Bradley în încheierea interviului.

Actorul este mai degrabă interesat să reproducă succesul regizoral al lui Ben Affleck…

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției