briciuLa felul cum arată, Ripensia, călăul „Bătrânei Doamne” din Cupa României, ar evolua cu succes în Liga a III-a. Cele două eșaloane în minus există doar pentru că fosta campioană a României nu dorește să apeleze la niciun „artificiu” pentru a încerca să revină din nou în prim-planul fotbalului timișorean.
Fără îndoială, unul dintre fotbaliștii care ridică valoarea lotului „galben-roșiilor” este Paul Briciu. Tânărul mijlocaș a înscris și golul meciului cu un șut de la aproape 30 de metri ce s-a oprit în vinclul porții arădene, dar a contribuit și la celelalte două reușite. La final, jucătorul de Liga a V-a a spus fără ocolișuri că preferă să continue în fotbalul județean timișan și nu e tentat de o aventură în Liga a II-a, în tricoul celei mai titrate echipe din Provincie.
„Nu cred că aş accepta. M-au mai căutat câteva echipe din liga a doua şi deocamdată nu cred că se merită”, a spus timișoreanul, care ar dori să întâlnească formația campioană a României în turul următor al Cupei României: „Toată lumea îşi doreşte să joace contra Stelei. Eu, chiar dacă sunt dinamovist, vreau să joc tot cu Steaua. Steaua e echipă mare şi sper din tot sufletul să jucăm cu ei”.
Antrenorul lui „Ripi” a fost diplomat când a fost întrebat dacă și-ar dori în lot vreun jucător de la UTA. Ovidiu Olariu a ocolit elegant răspunsul:  „Prefer să revitalizăm tineri din zonă, care s-au lăsat de fotbal, nu dorim momentan jucători din altă parte” .

Recomandările redacției