Vedeta zilei – Lara Fabian și-a amânat concertele din România, din cauza unei boli

0
279

Concertele Larei Fabian din Craiova şi Bucureşti au fost amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent, biletele achizţionate de fani rămânând valabile pentru alte date, care vor fi anunţate.
„Lara Fabian anunţă cu regret fanii despre amânarea concertului din Cra­iova 17 Noiembrie şi a celor din Bucureşti din datele de 18 şi 19 Noiembrie din cauza unei infecţii pe care a contactat-o recent. Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile”, se arată într-un comunicat.
Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situaţiei şi nu pot reconfirma datele pentru care eve­nimen­tele vor fi reprogramate. Ştirea a venit în ultimul moment de la artistă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din Bucureşti, când cei ce se ocupau de spectacole erau deja în plină organizare.
Cele două spectacole de la Sala Pa­la­tului din Bucureşti sunt vândute într-o proporţie mult mai mare decât cea pre­văzută iniţial, fanii Larei aş­tep­tând-o pe aceas­ta cu sufletul la gură. Aceştia şi-au arătat şi acum compasiunea faţă de Lara Fabian, care i-a anunţat printr-un mesaj ofi­- cial pe conturile ei de social media de ce nu mai poate susține momentan concertele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.