Medicii legişti au dezvăluit care a fost cauza morţii lui Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, care a fost găsit decedat pe 4 martie, scrie adevarul.ro.
Keith Flint s-a spânzurat, potrivit raportului provizoriu al legiştilor. Rezultatele analizelor toxicologice sunt aş­teptate, anunţă BBC.
Pe 4 martie, Keith Flint a fost des­coperit fără semne vitale în vila sa din Dunmow, Essex.
Flint se întorsese recent dintr-un turneu în Australia, iar cu doar două zile înainte de a se sinucide, muzicianul în vârstă de 49 de ani a luat parte la o întrecere sportivă din Chelmsford.
Po­trivit apropiaţilor, acesta suferea de depresie, iar recent fusese părăsit de soţia lui, modelul japonez Mayumi Kai, ceea ce i-ar fi agravat starea.
Surse din anturajul solistului susţin că după separarea de soţia sa, artistul s-ar fi reapucat de droguri. De altfel, solistul The Prodigy a recu­noscut în trecut că s-a luptat cu alcoolul, depresia şi drogurile, iar Mayumi Kai a fost cea care „l-a salvat“.
Mai mult, în urmă cu câţiva ani, Keith a vorbit despre sinucidere, decla­rând că nu ex­clude această va­riantă dacă va ajunge în punctul în care nu se va mai putea bucura de via­ţă şi ar reprezenta o povară pentru cei din jur.

Recomandările redacției