Vedeta zilei – Actorul Will Smith şi soţia sa au o căsnicie… diferită

0
153
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Actors Will Smith and Jada Pinkett Smith attend the premiere of Warner Bros. Pictures' "Focus" at TCL Chinese Theatre on February 24, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Will Smith a făcut dezvăluiri șocante, pentru prima oară, despre viziunile sale li­bertine, agreate de soţia Jada Pinkett: „Căsătoria nu trebuie să fie o închisoare”. Iată cât este de deschisă relaţia lor. Nu demult, actorul a explicat în revista GQ că la început, mariajul lor se baza pe mono­gamie, „dar în timp a evoluat”.
Will Smith, 53 de ani, spune că el și Jada Pinkett Smith, 50 de ani, nu au conceput să aibă căsnicia „ca o pușcărie” și recu­noaș­te că au o căsătorie deschisă, de aceea admite că și-a înșelat soția. De asemenea, în 2020 ea a fost „încurcată” cu cântărețul August Alsina (29 de ani) și el a avut mai multe „încurcături”.
Aşadar, Smith recunoaște că a fost şi cu alte femei în timpul căsniciei neconven­ționale, care du­rea­ză de 24 de ani.
„Nu recomand altora să urmeze calea noastră. Dar libertatea pe care ne-am dat-o este pentru mi­ne şi Jada defi­iția celei mai mari iubiri”, a spus starul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.