Au apărut zvonuri că faptul că Adele este prea fițoasă a făcut ca ea să anunțe peste noapte, joia trecută, că nu mai începe seria de concerte din Las Vegas, care urma să-i aducă 27,7 milioane de dolari, adică 700.000 de dolari pe zi! Deși cântăreața britanică, în vârstă de 33 de ani, a susținut că motivul principal al anulării primului show și al amâ­nării tuturor concertelor ar fi virusul COVID-19, au apărut zvonuri că lucrurile ar sta cu totul altfel.
Se zvonește că echipa lui Adele s-a dovedit un coșmar în timpul pregătirilor de dinaintea inaugurării rezidenței sale. A cerut să se schimbe instalațiile audio și video ale sălii, deși sunt de înaltă calitate tehnică și s-au dovedit foarte bune pentru marile vedete, cum ar fi Madonna, Mariah Carey și Celine Dion, potrivit ziaristului local Scott Roeben.
Se spune că vedeta a fă­cut un atac de panică, pentru că voia ca totul să fie perfect, cauză din care a izbucnit cearta ex­plozivă dintre ea și designerul de producție. Manage­rul divei, Jonathan Dickins, care i-a fost alături de când era adolescentă, pare de ase­menea să se fi săturat de fițele ei.

Recomandările redacției