Vedeta zilei – Adele s-a transformat radical și este mai fericită ca oricând

0
321

Adele, în vârstă de 32 de ani, s-a reinventat complet, iar cea mai recentă imagine postată de artistă nu mai amin­tește cu nimic de cea pe care o știam cu toți, în urmă cu 5-6 ani.
Cântăreața a divorțat de soțul său anul trecut și s-a reinventat complet. A urmat o dietă strictă, a renunțat la dulciuri, alcool, iar rezultatele nu au întâr­ziat să se vadă. După o perioadă îndelungată în care nu a mai apărut public, Adele i-a uimit pe toți atunci când s-a afișat la un eveniment la începutul anu­lui, cu 50 de kilograme în minus. Rochii­le lungi, largi, sunt o amin­tire pentru vedeta care se mâdrește cu silueta de invidiat pe care a ob­ți­nut-o.
„Obișnuiam să beau 10 căni de ceai pe zi, cu două linguri de zahăr în fie­care, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.
Adele a făcut furori cu o fotografie pe care a postat-o pe Instagram, peste 3 milioane de oameni din întreaga lume au apreciat instantaneul în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.