Vedeta zilei – Al Pacino, de nerecunoscut!

0
125
Malibu, CA - *EXCLUSIVE* - Al Pacino is hardly recognizable with his newly adapted scruffy look as he leaves a late dinner at Nobu in Malibu. BACKGRID USA 31 MAY 2021,Image: 613385373, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Al Pacino a împlinit 81 de ani la 25 aprilie! Legendarul star născut în East Harlem, New York, SUA, care are o înăl­țime de 1,70 de metri și este consi­derat de criticii de film drept unul din­- tre „cei mai talentați actori” ai tuturor timpurilor, a fost surprins recent pe Broadway.
Îmbrăcat cu haine cu două numere mai mari, actorul a fost confundat ini­țial de paparazzi cu un oarecare, ară­tând aproape ca un om al străzii.
Neîngrijit și cu barbă, Pacino a fost cât pe ce să treacă neobservat. El nu a fost niciodată însurat, dar este un tată extraordinar pentru cei trei copii ai săi pe care îi are din relațiile cu Jan Tarrant și Beverly D’Angelo.
Al Pacino are o avere estimată la 165 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1993, pentru rolul din „Parfum de femeie”. A recunoscut că nu poate fi fidel unei singure femei și a încercat să se revanșeze în calitate de tată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.