Vedeta zilei – Alain Delon, moment emoționant cu fiica sa la Cannes. „Nu am mai plâns de mult așa”

0
393
CANNES, FRANCE - MAY 19: Alain Delon accepts the Palme d'Or d'Honneur with his daughter Anouchka Delon during the photocall for Palme Honneur during during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 19, 2019 in Cannes, France. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Alain Delon (83 de ani) a primit, duminică seară, trofeul Palme d’Or de onoa­re la Festivalul de Film de la Cannes, chiar din mâinile fiicei sale, Anouchka Delon. Actorul a fost foarte emoționat, ba chiar a plâns pe scenă și le-a invocat pe cele două femei care i-au marcat viața, Mireille Darc și Romy Schneider, scrie Click.
Alain Delon a urcat celebrele trepte de la Grand Thèâtre Lumière însoțit de fiica sa, Anouchka (28 de ani), pe muzica lui Enio Morricone creată pentru „Clanul sicilienilor”.
După ce Thierry Frémaux, delegatul general al festivalului, a ţinut un discurs elogios, a fost proiectat un montaj de câteva minute care a marcat cele mai importante momente din cariera actorului. „Nu am mai plâns de mult aşa”, a spus Delon înainte de a primi trofeul din mâi­nile fiicei lui. „Nu-l pot privi acum, pentru că o să plâng”, a replicat, emoționată, Anouchka.
Cu o carieră de 62 de ani, Delon, un simbol al industriei cinematografice europene, a jucat în peste 80 de filme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.