Vedeta zilei – Alexandru Arșinel, externat din spital după ce s-a vindecat de Covid

0
122

Vești bune despre starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel (81 de ani)! Marele actor, infectat cu Covid-19, a fost externat ieri, 10 mai, din spital. Maestrul se simte bine și a reușit să învingă temutul virus după trei săptămâni de luptă cu boala.
Actorul a fost așteptat la ieșirea din spital, pe scările Institutului „Matei Balș”, de către fiul său. Acesta l-a însoțit acasă, acolo unde partenera sa de viață, Mari­lena, l-a așteptat cu ne­răbdare să se întoarcă sănătos. „Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați su­nat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Ale­xandru Arșinel, pentru Gandul.ro. În prezent, maestrul Alexandru Arșinel se simte bine și nu mai necesită su­pravegherea medicilor din spital.
Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș”, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.