Vedeta zilei – Alexandru Arşinel şi soţia lui, internaţi cu Covid-19, deşi sunt vaccinaţi de 2 luni

0
226

Actorul Alexandru Arşinel (81 de ani) şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucu­reşti, după ce au fost diagnosticaţi cu Covid-19, la două luni de la vaccinare.
Arșinel și soția lui au crezut de la început în existența virusului, s-au ferit și chiar s-au vaccinat împotriva Covid-19. În ianuarie, actorul a fost imunizat cu prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul.
Din păcate, la două luni după vaccinare, cei doi s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, medicii i-au asigurat că suferă de o formă ușoară a virusului. Momentan, Arșinel și soția ră­mân internați, fiind sub atenta supra­veghere a medicilor.
„Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi. Medicii spun că avem o formă uşoară. Ne simțim nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, a declarat Alexandru Arșinel pentru news.ro.
În 2017, Arşinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct, iar în 2013, unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.