Vedeta zilei – Alina Laufer, gravidă cu gemeni, internată de urgență

0
254

Momente dramatice pentru familia fostului ministru Ilan Laufer. Alina Laufer, soția sa, care este însărcinată cu gemeni, a fost internată în cursul zilei de ieri, în spital. Gravidă în șapte luni, Alina declara zilele trecute că de abia mai poate să urce și să coboare scările casei în care locuiește. Iată că starea ei de sănătate s-a agravat și medicii au decis să o interneze de urgență. Acum, Alina Laufer luptă să ducă sarcina mai departe.
Anunțul a fost făcut chiar de Ilan Laufer pe Facebook, acesta fiind foarte îngrijorat de starea de sănătate a soției sale. „Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul me­dical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel pu­țin două săptămâni”, a scris Ilan Laufer.
În vârstă de 38 de ani, Alina Laufer a anunțat în culmea fericirii, în septembrie anul trecut, că este însărcinată cu ge­meni, după ce a apelat la inseminarea artificială. Vedeta și soțul ei, politicianul și omul de afaceri Ilan Laufer, s-au chinuit timp de 8 ani să devină părinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.