Vedeta zilei – Alina Vidican, fata cu origini din Mărăuș, se va căsători cu iubitul său milionar

0
253

Alina Vidican a ajuns să trăiască o viață de lux în Statele Unite ale Americii. Aceasta se va căsători cu iubitul ei, Clau­de Senhoreti, la sfârșitul lunii august.
Amintim că, tatăl și bunicii ei sunt din Mărăuș, comuna Craiva, județul Arad.
Totuși, Alina nu este singura fostă doamnă Borcea, care are legături cu Ara­dul. Și prima soție, Mihaela Borcea, după despărțirea de miliardarul dinamovist, a avut o relație cu Marian Toader, fostul primar al comunei Zăbrani.
Logodnicul Alinei Vidican e pilot de curse și un antreprenor de mare succes. Claude Senhoreti este un om de afaceri celebru în Miami. Originar din Brazilia, milionarul câștigă venituri impresionante în domeniul auto și în cel imobiliar, fiind unul dintre cei mai bogați oameni din domeniul auto.
Pentru că se gândește mereu la bu­năstarea viitoarei sale soții, Claude și-a deschis o afacere bănoasă în pandemie, pe care i-a dăruit-o Alinei Vidican, conform playtech.ro.
Marele eveniment va avea loc pe 26 august. Se pare că meniul va fi cu totul unic pentru o nuntă de milionari în Miami. Acesta nu va exclude sarmalele cu smântână și costițele de miel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.