Vedeta zilei – Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea, a stabilit data nunții cu milionarul american

0
154

La patru ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican (37 de ani) va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă! Alina și viitorul ei soț, milionarul ame­rican Claude Senhoreti, au demarat pregătirile pentru nunta programată pe 26 august. Deși au fiecare câte doi copii din căsnii­cile anterioare, Alina și Claude își doresc să mai devină părinți. Pregătirile de nun­tă sunt în toi la această oră, la Miami!
„Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi mi­nunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând”, a declarat Claude, iubitul milionar al Alinei Vidican, pentru Fanatik.ro.
Claude este brazilian, născut în San Paolo, e divorțat și s-a stabilit în Florida. Noul iubit al Alinei se înțelege de mi­nune cu mama vedetei, dar și cu cei doi copii, George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani) ai acesteia din căsnicia cu Cristi Borcea. „Noi avem copii. Eu îi am pe Fili­pe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viito­rul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a mai dezvăluit Claude.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.