Vedeta zilei – Anamaria Georgescu, copila care cânta «Ochii tăi», a devenit mamă

0
402

În anul 2001 avea doar 14 ani și ob­ținea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa „Ochii tăi”, o baladă care și azi are farmecul ei și al cărei refren e recu­noscut de toată lumea. De nerecunoscut este însă interpreta, căci Anamaria Georgescu a devenit o femeie în toată firea, dar care nu și-a pierdut gingășia. De curând, solista a anunțat că a născut o fetiță și a dat vestea în cel mai emo­ționant mod posibil.
Pe 9 iunie 2019, Anamaria Georgescu se căsătorea religios cu Norbert Vig, patronul unui cunoscut bistro din București, iar nunta a fost pe cât de simplă, pe atât de frumoasă. La un an după eveniment, artista vine cu o veste minunată, pe re­țelele sociale: a anunțat, ținând la piept o minune de fetiță, că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mamă.
„Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzica și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar ca să ți le dăruim ție. (…) Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris Anamaria pe o rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.