Vedeta zilei – Anca Serea, gravidă a şasea oară: „Sarcina nu a fost programată!”

0
224

Nu degeaba i se spune mămica eroină a showbizului! Anca Serea este însărcinată cu al şaselea copil. Vedeta a ţinut totul secret până când burtica de gravidă a început să i se vadă pe sub haine. Soţia lui Adrian Sînă a făcut dez­văluiri despre sarcina ajunsă la 6 luni în cel mai nou număr al revistei Unica, pe coperta cărei a pozat, dezvăluind burtica care a căpătat rotunjimi.
Anca Serea are 38 de ani, 5 copii pe care i-a adus pe lume pe cale naturală, şi se pregăteşte de al şaselea. Şatena a povestit într-un interviu pentru Unica.ro cum s-a întâmplat minunea.
„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos“, a povestit Anca Serea pentru aceeaşi sursă.
Aceste probleme au trecut, aşa că Anca a reuşit să se pună pe picioare. Mă­nâncă sănătos, multe fructe și legume și că este un om optimist.
„În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6. Este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mul­ţumim pentru gân­durile bune. Pu­- pici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţiona­tă, recu­nos­că­toare şi foar­te fericită!”, a no­tat Anca Se­rea pe contul ei de Instagram.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.