Vedeta zilei – Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani și a lansat cele mai îndrăznețe poze ale ei

0
152

Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani sâmbătă, 8 mai, iar cu o seară înainte a decis să le ofere ea un cadou fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale. A pus pe Youtube imagini de la ședința foto senzuală.
Vedeta, care a rămas tot „Miss Li­toral”, și la 51 de ani, este suplă, tonifiată, încrezătoare și nu lasă să se vadă nici o tristețe în urma divorțului anun­țat vara trecută.
Anca Țurcașiu nu își ascunde vârsta, ba din contră, o spune destul de mândră atunci când este întrebată câți ani are. Și asta pentru că Anca Țurcașiu arată fenomenal de bine, având greutatea unei puștoaice. Artista a spus pe șleau că a avut obsesia cântarului toată viața, iar tenul ei arată bine pentru că e precaută și în ceea ce privește expunerea la soare, iar asta îi asigură o piele sănătoasă și un chip fără riduri pronunțate. „Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să de­vin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Acum mi s-a mai întâmplat un lucru minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a spus Anca Țurcașiu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.