Vedeta zilei – Anca Țurcașiu, divorț după 22 de ani de căsnicie

0
337

Divorțul Ancăi Țurcașiu (50 de ani) a șocat lumea mondenă. Cu atât mai mult cu cât ea și Cristian Georgescu (52 de ani) aveau o căsnicie solidă de 22 de ani, iar ultimele postări de pe Facebook îi înfățișează ca pe un cuplu fericit.
Realitatea însă este alta! Artista și medicul stomatolog nu se mai înțele­geau deloc în ultima vreme, aveau certuri constant, așa că despărțirea a fost inevitabilă. Nașul Cristian Țânțăreanu a confirmat, în exclusivitate, pentru Click! faptul că finii săi au ajuns la finalul relației și că se pregătesc de despărțire. Luni seara, Anca a făcut anunțul oficial al divorțului iar fanii au bombardat-o cu mesaje de susținere, „fruntea sus”, „nu e un capăt de drum”.
„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai depar­te cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aș­tept de acum înainte liniș­te, echilibru, iubire, pace și armonie!”, a scris Anca Țur- ca­șiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.