Vedeta zilei – Andreea Bălan, la un pas să piardă sarcina

0
952

Andreea Bălan este mămica fericită a unei fetițe pe nume Ella și urmează să aducă pe lume în curând și al doilea copil. Cum sarcina sa este una avan­sată, admiratoarele sale au asaltat-o pe aceasta cu întrebări, având în vedere că Andreea încă dansează pe scenă, în timpul concertelor, cot la cot cu baletul său. Vedeta a apelat la contul său de Youtube pentru a explica situația, alegând să facă o paralelă între cele două sarcini.
Artista a dezvăluit că prima dată când a rămas însărcinată s-a confruntat cu o problemă, care i-a îngreunat puțin perioada sarcinii. Ea a fost ne­voită să stea mult „la orizontală”, motiv pentru care s-a simțit stresată și a avut o stare de „apatie” până în momentul în care a adus-o pe lume pe fetița ei. „Aveam o sarcină joasă și riscam să nasc prematur. Doamna doctor mi-a spus: «Mai dansezi până în luna a șasea, cel mult, și iei o pauză. Dacă nu iei pauză, riști să naști pe scenă.» Așa că la șase luni juma­te m-am oprit complet”, a povestit vedeta.
Acum însă, Andreea a dez­văluit că sar­cina ei este normală. De asemenea, ea încă dansea­ză, simțindu-se atât de bine pe scenă, încât la un moment dat a mărturisit că uitase că este însărcinată.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.