Cântăreața Andreea Bălan a decla­rat că ia în calcul să se lase de muzică. Încurajările primite de la fani s-ar putea să o ajute să ia decizia finală.
Andreea Bălan s-a arătat încântată de cât de bine i-au ieșit fursecurile, fapt pentru care a spus că s-ar putea să se lase de muzică și să ofere o atenție mai mare bucătăriei.
„Gata dragilor, mă las de muzică şi mă apuc de bucătăreală! Am primit prea multe mesaje frumoase de încurajare şi cred că asta mi-e menirea! În vlogul de azi fac fursecuri pentru Ella. Aştept mesaje dragi mămici să îmi spuneţi cum faceţi voi fursecurile”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.
Cântăreaţa Andreea Bălan a trecut prim momente foarte grele la naşterea celui de-al doilea copil. În tot timpul alături i-a fost soţul ei, George Burcea. Andreea are două fete. La ultima naştere cântăreaţa a suferit trei operaţii din cauza problemelor uriașe cu care s-a confruntat.
Andreea și-a petrecut mult timp internată în spital și a dis­cutat cu doc­torii despre situa­ţia ei. Aceștia i-au dat o veste rea: nu mai poa­te să aibă alți copii.

Recomandările redacției