Vedeta zilei – Andreea Bălan s-a externat după 6 zile de spitalizare

0
286

Andreea Bălan și-a alarmat din nou fanii și familia cu problemele ei de să­nă­tate. Marți, solista a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constatat un abces abdominal, pe care au reușit să îl dreneze. Andreea Bălan a ajuns cu bine acasă, după 6 zile de spitalizare, și nu s-a dezlipit de fetițe.
„După șase zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au aju­tat enorm”, a scris Andreea Bălan dumi­nică seara, pe Instagram.
„M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor doctorii au des­coperit un ab­ces abdomi­- nal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut ma­re noroc și cu puțin timp îna­intea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tra­tament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iu­besc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a transmis Andreea pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.