La 41 de ani, Andreea Bănică este o femeie realizată. Din punct de vedere personal, vedeta se mândreşte cu 2 copii frumoşi şi un soţ fidel care a sprijinit-o întotdeauna. Despre viaţa profesională, numai de bine! Are o carieră solo de mulţi ani de zile, participă la nenumărate eve­ni­mente şi susţine o mulţime de concerte.
Iată că acum, vedeta a privit spre viitor şi se lansează în afaceri alături de soţul său. Conform Click, vedeta şi-a vândut vila de la mare, în care a locuit 16 ani, pentru a construi un hotel la Eforie, a cărui inaugurare va avea loc anul viitor.
Se pare că cei doi au vândut acea casă cu aproximativ 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit. Au reuşit chiar să o ofere noului proprietar cu tot cu mobilă.
„Acum se lucrează la hotel şi are 80 de ca­mere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cu­noscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Efo­rie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis, ea şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut ca­sa natală”, au povestit per-soane apropiate ve­detei pentru ace-eaşi sursă.

Recomandările redacției