Vedeta zilei – Angelina Jolie a ajuns piele și os

0
275

Angelina Jolie (45 de ani) este urmărită de zvonuri dure, conform cărora actrița s-ar înfometa. Tabloidele din SUA susțin în mod frecvent că fosta soție a lui Brad Pitt ar fi anorexică, însă nu există dovezi în acest sens. Potrivit ziarelor internaționale, stresul ar fi cel care ar determina-o pe Jolie să se se înfometeze.
Ce-i drept, Angelina Jolie este mult mai slabă decât în tinerețe, în pofida faptului că a născut trei copii, însă nu a declarat niciodată public că ar suferi de vreo tulburare de alimentație.
Potrivit zvonurilor lansate de presa de scandal, Angelina Jolie ar fi ajuns la 44 de kilograme din cauza stresului, relatează gossipcop.com.
Actrița are o înălțime de 1.69 m și s-ar afla la o greutate complet nesănătoasă pentru ea. Mai multe ta­blo­ide internaționale sus­țin că aceasta se înfometea­ză din cauza pro­cesului pentru custodia celor șase copii, Shiloh, Zahara, Maddox, Pax, Vivienne și Knox.
De asemenea, au existat zvonuri că Angelina s-ar fi internat în spital din cauza problemelor de sănătate, însă surse apropiate de aceasta susțin că informația este complet falsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.