Vedeta zilei – Angelina Jolie are la BBC o emisiune dedicată copiilor

0
292

Actriţa americană Angelina Jolie spu­­ne că realizează pentru televiziunea BBC un program dedicat copiilor şi că scrie şi o carte despre drepturile celor mici, în colaborare cu organizaţia Amnesty International, potrivit Mediafax.
Actriţa de 44 de ani, emi­sar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, consideră că viitoarea generaţie trebuie să fie pregătită pentru a gestiona probleme globale şi că nu vrea să îi educe doar pe cei şase copii ai ei.
Într-un interviu pentru ediţia brita­nică a revistei Hello!, Jolie a declarat: „Bunătatea – faţă de ei şi de ceilalţi. Este important să fii modest, să îţi cu­noşti libertăţile şi lucrurile cu care ai fost binecuvântat şi să îi ajuţi pe cei­lalţi. Şi mereu să îţi ştii locul, toţi suntem oameni şi su­- puşi gre­şe­lii. Suntem mici fragmen­te dintr-o lume mai mare”.
În ceea ce pri­veşte colaborarea cu BBC, aceas­ta a spus că e vorba despre o emisiu­ne pentru copii. „Contăm pe ei, (n.r. copii) deci trebuie să le oferim informaţiile corecte şi sprijin”, a spus sta­rul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.