Face ce face şi este din nou în centrul atenţiei. Angelina Jolie a fost protagonista unui shooting incendiar pe care l-a realizat pentru ediţia din decembrie a revistei americane Harper’s Bazaar, potrivit okmagazine.ro.
Fosta soţie a lui Brad Pitt şi-a surprins fanii cu această apariţie, Angelina Jolie şi editorii revistei alegând ca actriţa să apară goală complet, corpul ei fiind acoperit doar cu un voal transpa­rent.
În interviul acordat pentru Harper’s Bazaar SUA, Angelina Jolie nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Brad Pitt, afirmând că ea trebuie să locuiască în Statele Unite din cauza lui şi că, dacă ar fi după ea, s-ar muta din această ţară.
„Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vi­zibile, cât şi invizibile. Cele nevăzute sunt mai greu de vindecat. Viaţa are multe întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de des­chis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene“, a spus Angelina Jolie.

Recomandările redacției