Anna Lesko arată spectaculos la 40 de ani. Cu toate astea, nu face prea mult efort pentru asta, ci respectă câ­teva reguli simple.
„Merg la sală de trei ori pe săptă­mână, cam o oră şi jumătate. Îmi place să mănânc, acum aş mânca un burger, dar fără chiflă. Mănânc foarte puţini carbohidraţi, nu mai mănânc paste şi pizza. Nu mănânc târziu, la 12 noaptea. De când nu mai mănânc atât de mulţi carbohidraţi, pofta de dulce şi-a făcut loc. Mănânc un cheesecake sau ciocolată neagră”, a declarat Anna Lesko la Antena Stars.
Cântăreaţa s-a despărţit după opt ani de DJ Vinnie. Anna a vorbit cu per­dea despre motivele rupturii. „E drăguţ la început. Se mută împreună. Fac cu­noştinţă cu obiceiurile, gusturile fie­că­ruia, ciudaţeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun, iar ea face pipi cu uşa larg deschisă la baie. Unele obiceiuri înveţi să le accepţi, iar altele sunt ofensive, pur şi simplu enervante. Se creează ru­ti­na. Devin familiari şi creşte sentimentul de siguranţă. Începi să dai „raport”, unde esti, cu cine, ce faci, ce vei face în următoarele 10 mi­nu­te etc. Familiarita- tea asta, de mul­te ori, se dove­deș­te a fi un anti- afrodiziac”, a mărturisit Anna Lesko pe un cont de socializare.

Recomandările redacției