Vedeta zilei – Anthony Hopkins a primit al doilea Oscar din carieră

0
212

Sir Anthony Hopkins a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal în cadrul Galei Premiilor Oscar, desfășurată duminică seară. El nu a participat la înmânarea premiilor și nici nu a intrat în direct în timpul acestora. Însă, în cursul zilei de luni, a transmis un mesaj de mul­țumire în care și-a exprimat surprinde­rea pentru premiul obținut.
Ajuns la 83 de ani, actorul a preferat să privească de acasă desfășurarea celui mai important eveniment în lumea filmului. El a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul interpretat în pelicula „The Father”. Luni, 26 aprilie, el a publicat un scurt clip video în care a mulțumit pentru trofeul primit. Mai mult decât atât, el a dorit să aducă un omagiu actorului Chadwick Boseman, răspus de cancer, în urmă cu doar câteva luni.
Mesajul video al lui Hopkins a venit din Ţara Galilor. „La 83 de ani, nu mă aşteptam să primesc acest premiu, chiar nu. Sunt foarte recunoscător Aca­demiei. Vreau să îi aduc un omagiu lui Chadwick Boseman, care a fost luat de lângă noi mult prea devreme. Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că mă simt foarte privilegiat şi onorat”, a spus protagonistul filmului „The Father”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.