Vedeta zilei – Arșinel vinde roșii și bulion la piață

0
196

Bucureştenii care au ieşit în acest weekend să facă piaţa în zona Cotro­ceni au avut parte de o mare surpriză. La una dintre tarabe, vânzând ardei kapia, bulion şi roşii, era însuşi Alexandru Arşinel. Celebrul actor îşi ajuta fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, Arşinel e decis să nu lase problemele de sănătate să-i guverneze viaţa.
Ajutat de fiul său cel mic, Cristian, a descărcat marfa şi a mai stat circa o oră la vânzare. Îmbrăcat modest, cu masca de protecţie pe faţă, Arşinel era destul de greu de recunoscut la o primă ve­dere. Mai ales că atunci când mergem la piaţă suntem cu ochii doar la produse şi mai puţin la vânzător. Marfa lui Arşinel, însă, era printre cele mai apetisante, iar preţurile nici mai mici, nici mai mari de­cât cele obişnuite: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.
„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea”, a spus Alexandru Arşinel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.