Nicki Minaj a anunţat că se va căsători cu iubitul ei, Kenneth Petty, acesta fiind primul mariaj al artistei rap în vârstă de 36 de ani, potrivit tmz.com și preluat de Mediafax.
Artista, care, vineri, şi-a lansat cel mai recent videoclip, „Megatron”, a anunţat la un post de radio că şi-a ridicat deja certificatul necesar în vederea căsătoriei. În SUA, acest certificat are o valabilitate de la o lună la mai multe, în funcţie de legile fiecărui stat.
Iubitul ei, Kenneth Petty, în vârstă de 40 de ani, cu care şi-a început relaţia anul trecut, a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă. La vârsta de 16 ani, acesta a încercat să violeze o tânără, pe care a şi ameninţat-o cu o armă albă, şi a fost pe­depsit apoi cu pa­tru ani de închi­soa­re. Totodată, în 2013 a fost eliberat condiţio­nat după ce a petrecut şapte ani în închi­soare pentru uciderea unui bărbat.
Celebră pentru stilul vestimentar foarte co­- lorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe pie­se clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Sta­tele Unite.

Recomandările redacției