Este unul dintre cei mai apreciați și mai simpatici actori de la Hollywood, tot timpul zâmbăreț și pus pe șotii. Însă starul a trecut prin niște momente dramatice în viața lui, despre care nu știe prea multă lume.
Știați că Ashton are un frate geamăn? Ei bine, Kutcher este foarte apropiat de Michael și cei doi frați au avut întotdeauna o legătură strânsă. Greamănul lui Ashton s-a născut cu para­lizie cerebrală și, când aveau amândoi 13 ani, familia actorului a aflat de la medici că Michael suferise un stop cardiac și că nu mai avea decât câteva ore de trăit. Ashton s-a gân­dit la singura variantă posibilă pentru a-i salva viața geamănului său. Michael avea nevoie de o inimă nouă în numai câteva ore, iar Ashton știa că avea una perfect compatibilă.
Actorul avea de decis – viața lui sau a fratelui său. Și n-a ezitat nicio secundă. S-a apropiat de un balcon pentru a sări în gol. Tatăl băieților l-a vă­zut şi l-a oprit. Câteva momente mai târziu, medicii găsiseră un donator.
Astăzi, la mai bine de 20 de ani de la întregul incident, Mi­chael se simte minu­- nat, trăiește și e vizi­tat adesea de fratele lui geamăn faimos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției