Starul columbian Maluma a susținut un concert la București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 8-9 aprilie, în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”, bucu­rându-se de o atmosferă incendiară din par­tea fanilor români, care au venit să îl vadă în număr mare.
Admiratorii săi din România au cântat și au dansat alături de Maluma, pe ritmurile celor mai cunoscute piese ale artistului, iar la final, acesta a fost extrem de recunoscător pentru toată energia bună primită în timpul concertului din țara noastră.
Maluma a publicat mai multe filmulețe în care le mulțumea românilor pentru atmosfera de la concertul lui, în care se declara foarte încântat de vizita în țara noastră, de oamenii pe care i-a cunoscut aici și de primi­rea pe care aceștia i-au făcut-o, per total.
Concertul artistului columbian a fost lipsit de incidente neplăcute, din fericire, însă un moment amuzant a marcat seara, cu siguranță. În timp ce Maluma cânta, una dintre admiratoarele sale din pu­blic a aruncat len­jeria intimă pe scenă, iar starul a rămas fără cuvinte preț de câteva secunde.

Recomandările redacției