Conchata Ferrell, îndrăgita actriță cu replici dure și acide care a interpretat rolul menajerei Berta din serialul de comedie „Doi bărbați și jumătate”, a murit, marți, la 77 de ani, a confirmat un reprezentant al Warner Bros Television.
Potrivit Variety, Conchata Ferrell a murit în localitatea Sherman Oaks, fiind spitalizată încă din luna mai din cauza unor probleme cardiace. La un moment dat, din cauza sănătății tot mai precare, ea a fost internată pentru mai multe săptămâni la Terapie Intensivă. Însă, din păcate, aici actrița a suferit un stop cardiac, iar organismul ei a rămas fără oxigen aproape 10 minute. Cu eforturi supraomenești, medicii au reușit atunci să-i salveze viața, dar Conchata și-a pierdut ambii rinichi și a trebuit să facă dializă. Mai mult, actrița nu a mai putut respira decât cu ajutorul aparatelor.
Charlie Sheen, acto­rul principal în serialul „Doi bărbați și jumătate”, i-a adus un omagiu pe Twitter printr-un mesaj foar­te emoționant spu­nând des­pre ea că a fost o adevă­ra­tă prie­te­nă și o comoară absolută, iar vestea morții sale este „șocantă și dure­roa­să”.

Recomandările redacției