Vedeta zilei – Beyonce, vacanţă de peste 1.500.000 de euro în Croaţia

0
232

Beyonce a împlinit 39 de ani pe 4 septembrie. A ales să sărbătorească printr-o călătorie cu yachtul pe Marea Adriatică, de-a lungul coastei Croaţiei. Şi-au petrecut cea mai mare parte a timpului pe yachtul LANA, ancorat în Riviera Dubrovnik. Mai târziu, familia a ales o barcă mai mică pentru a merge pe insula Galesnjak, în formă de inimă, pentru a lua masa împreună. Potrivit sursei, au făcut mai multe excursii şi pare că s-au distrat de minune.
Yachtul LANA este mai lung decât un teren de fotbal şi dispune de multe facilităţi. Numărul oaspeţilor poate ajun­ge până la 12 – fără a lua în calcul cei 34 de membri ai echipajului yachtului. Există opt cabine cu baie privată, şapte ca­mere VIP şi un apartament matrimonial. Yachtul vine cu propria piscină pe punte, un teatru, un centru spa, terase pliabile, jet ski-uri, echi­pamente de pescuit şi altele. Preţul pe care şi l-a permis cuplul celebru este de aproximativ două milioane de dolari (1.700.000 de euro) per săptămână.
În mediul virtual, cântăreaţa a primit o grămadă de urări de ziua ei de naş­tere. Înainte de a pleca în vacanţă, a avut parte de o mică petrecere în sânul familiei, cu un cerc restrâns de apropiaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.