Vedeta zilei – Billy Porter i-a lăsat pe toți cu gura căscată la Oscar 2019

0
224
Billy Porter arrives at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Fiecare ediție a Premiilor Oscar în­seamnă și o întrecere a celor mai studiate, extravagante sau scumpe ținute. Dacă doamnele au impresionat cu rochiile create special pentru a 91-a ediție a Oscarurilor, nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Printre ei, cel care a întors toate capetele a fost Billy Porter, actorul din serialul „Pose””, care a ales să îmbine un sacou cu o rochie amplă.
Designerul Christian Siriano este cel care a semnat spectaculoasa ținută compusă dintr-un frac și o rochie de ca­tifea. Curajosul Billy Porter a fost cel care a încălcat rigidul cod vestimentar impus de Hollywood și a ales să arate că femininul și masculinul se pot îmbina chiar și pe covorul roșu.
„Întodeauna am fost inspirat de modă. Bunica și mama mea au fost mereu stilate. Am crescut iubind moda. Când ești un gay de culoare, masculi­nitatea este pusă sub semnul întrebării. Am avut de-a face cu homofobie și în ceea ce privește alegerile mele vestimentare. Mi-am ținut păre­rile ascun­se pentru mult timp. Scopul meu este să fiu o piesă de artă po­litică mergătoare de fiecare dată când ies. Ce este masculinita­tea? Ce înseamnă asta? Fe­meile apar zi de zi în pantaloni, dar în mo- mentul în care un bărbat poar­tă o ro­chie, mările se des­part”, a declarat actorul.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.