Vedeta zilei – Boala care a răpus-o pe solista trupei Roxette a făcut-o să nu mai poată citi sau să meargă

0
396

Vestea că solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a decedat, a zguduit întreaga lume muzicală, în special pe fanii artistei și ai trupei. Ea s-a luptat cu cancerul încă din anul 2002, și deși a sperat că nu va mai întâmpina probleme, iată că boală a răpus-o.
Totul a început în 2002, atunci când, întorcându-se de la sesiunea de alergat alături de soțul ei, artista a început să se simtă rău și a căzut în baie, lovindu-și puternic capul de chiuvetă.
Solista a fost transportată la spital cu o severă contuzie, iar două zile mai târziu, în urma analizelor și a controalelor de rutină, medicul a descoperit că Marie suferea de o tumoră malignă, în spatele capului. Timp de patru ore, ea a fost ope­rată pentru a-i fi îndepărtată tumora.
Au existat câteva consecințe dure pe care le-a resimțit din cauza bolii. Artista și-a pierdut capacitatea de a citi, a scrie, de a vorbi, chiar e a merge, motiv pentru care ea a renunțat să mai concerteze.
În următorii ani ea a lucrat un album solo, în care tema principală dezbătută a fost lupta cu cancerul, iar în 2010, ea a ales să se reunească cu membrii trupei Roxette, însă din cauza faptului că efectele bolii, în special incapa­citatea de a se deplasa, au ră­mas, a fost nevoită să renunțe de tot la cerieră în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.