Andreea Mantea a mărturisit că suferă de o boală gravă, de care nu va scăpa niciodată. Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și sea­ra, iar boala de care suferă nu poate fi tra­tată, ci doar ținută sub control. „Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 10 pastile pe zi, dimineața și seara”, a spus Andreea Mantea.
Prezentatoarea susține că are în fie­care zi cu ea în geantă un pen de epinefrină (adre­nalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, de 6 ani, să îi administreze doza. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care ceapa, pe care o adoră. Atunci când o mănân­că, vedetei i se umfla fața. „Câteodată se întâmplă să mă umflu. Am o alergie, o boală autoimună. E o listă de alimen­te care îmi e interzisă total, umblu cu epinefrina în geantă”, a mai spus vedeta.
Aceasta a mai vorbit și în trecut de pro­blemele ei de să­nă­tate pe re­țelele sociale, mai ales că i se umflase burta și mulți credeau că ea este iar însărcinată.

Recomandările redacției