Necazurile şi-au pus amprenta asu­pra lui! Celebrul actor Patrick Duffy, intrepretul lui Bobby Ewing din serialul de mare succes „Dallas”, a îmbătrânit urât. Nu mai seamănă cu frumuşelul din film.
Patrick Duffy (70 de ani) a avut parte de mari tragedii în viaţa lui, care i se citesc pe chip. A ajuns un bătrânel de nerecunoscut, din cauza marilor sufe­rinţe prin care a trecut.
El a comemorat recent împlinirea a 33 de ani de când părinţii lui au fost ucişi cu sânge rece. Terence şi Marie Duffy se aflau în taverna lor din Boulder, Montana, SUA, când au fost împuşcaţi, în noiembrie 1986. I-au executat doi indivizi pe care tatăl lui îi dăduse afară din local.
O altă nenorocire s-a abătut asupra lui Patrick Duffy în 2012, când a fost diagnosticat cu cancer de piele. A fost nevoie să fie supus la trei intervenţii chirurgicale pentru a i se înlătura complet celulele ucigaşe.
Dar o nouă mare lovitură a primit-o peste cinci ani, în 2017, când soţia lui, Carlyn, a murit, la vârsta de 77 de ani. Femeia a murit subit, fără să sufere de vreo boală, şi asta l-a devastat.

Recomandările redacției