Vedeta zilei – Bombă! Gina Pistol îl face tătic pe Smiley? Vedeta ar fi gravidă în 3 luni

0
496

Gina Pistol (38 de ani) și Smiley se iubesc de mai bine de 3 ani, iar singurul lucru care le mai lipsea e pe cale să se îndeplinească. Gina Pistol ar fi însărcinată, așa că Smiley, la 37 de ani, își vede visul cu ochii: acela de a avea o familie.
Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locu­iesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes.
Acum vine adevărata bombă: publicația CIAO.RO anunță că Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru, citând surse apropiate familiei. „Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emo­ționați”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.